Als Luisterkindwerker werk ik op energetisch niveau met kinderen en volwassenen en maak ik op afstand contact van ziel tot ziel.


Tijdens een Luisterkind-afstemming of gesprek luister ik naar wat jij of je kind te zeggen heeft of waarover hij of zij wil praten.

Ik stem af op een diepere laag en haal tijdens het gesprek de antwoorden op de vooraf gestelde vragen naar boven. 


Een Luisterkind-afstemming verhelpt niet standaard alle ‘problemen’ die er spelen. Ik ben de tussenpersoon tussen ouder en kind.

Ik stel me open en probeer zo duidelijk te krijgen waar de struikelblokken bij het kind zich bevinden.
Tijdens het contact met het kind kijk ik ook naar oplossingen die direct samen met het kind door te voeren zijn, stuur ik ongewenste entiteiten door naar het licht, en zal ik alles inzetten wat mogelijk is, om daar te komen waar we naartoe willen.

Familieverbond

De luisterkind-familieverbond-afstemming is specifiek gericht op het hele gezin. Deze familie-afstemming is een goed middel om inzicht te krijgen in:

- wat hebben de familieleden van elkaar nodig?

- wat hebben zij van elkaar te leren?

- zijn er strubbelingen binnen het gezin? of (onverklaarbare) reacties die familieleden op elkaar hebben?

Koppels, gezinnen, pleeggezinnen, samengestelde gezinnen, gezinnen met een adoptiekind kunnen inzicht krijgen over de samenwerking binnen het gezin. 


Een luisterkind afstemming is voor iedereen mogelijk. 

Voor kinderen als voor volwassenen, maar ook voor (ongeboren) baby's en overleden dierbare. 


Er kan ook een aanvraag worden gedaan voor:

Kinderwens

kinderen krijgen is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Met een luisterkind Kinderwens-afstemming kan ik vrouwen die moeder willen worden hulp bieden, door inzicht te geven waarom ze (nog) niet zwanger worden.

Geboorteverwerking

Een bevalling kan zowel voor de moeder als voor het kind bepaalde ervaringen met zich meebrengen.

Dit kan gevolgen hebben op de ontwikkeling van de volgende levensjaren. Wat er in het volwassen leven is blijven hangen van de ervaringen bij de gehoorte kan hiermee in beeld worden gebracht.

Levensbrug

Dit kan worden aangevraagd voor mensen voor wie het overlijden nadert als voor mensen die al overleden zijn. 

wat willen zij nog vertellen of delen met de ander. 


Een Luisterkind-afstemming kost € 75,- inclusief btw.

Via de email of het formulier op de website kun je een aanvraag doen voor jezelf of je kind.

Je kunt in principe geen aanvraag doen voor een andere volwassene en bij een aanvraag voor een kind boven de 10 jaar, is het fijn als het kind zelf toestemming kan geven. Tevens kan het kind dan ook zelf vragen stellen als hij of zij dat wil.

Bij Levensbrug (overleden mensen) of een afstemming voor mensen met een communicatieve beperking, zal ik per aanvraag kijken wie er toestemming dient te geven.

Als ik je aanvraag binnen heb, ontvang je van mij binnen een paar dagen een mail met informatie en een begeleidend schrijven.

Na ontvangst van de gevraagde informatie en de betaling, maak ik binnen 14 dagen de Luisterkind-afstemming en stuur deze per mail naar je toe.

De luisterkindmethode is ontwikkeld door Diana Hendriks

unsplash