Ik ben Esther Alders en ik woon samen met mijn partner en onze 3 kinderen in Bakel. In 2022 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd. Dit heeft mij heel veel nieuwe energie gegeven wat ik graag wil uitdragen door het schrijven van afstemmingen voor anderen.


De opleiding heeft mijn interesse gewekt nadat ik zelf een afstemming mocht ontvangen. De woorden, de zinnen die in die afstemming stonden, dat was ik. Mijn gevoelens en mijn gedachtens die ik niet kon uiten stonden op papier. Het was mijn hulpstuk om aan de ander duidelijk te maken wat er in mijn lijf en hoofd gebeurde. Het waren de woorden die schreven wat anders mocht, wat mij hielp om ergens te beginnen.


Gedurende de opleiding heb ik zelf ook mooie inzichten gekregen.

Het is voor mij erg waardevol om mensen te kunnen helpen, op afstand via een afstemming, om dingen helder te krijgen of handvatten te geven. Het 'cadeautje' wat voor mij de eerste aanzet heeft gegeven tot verandering wil ik andere ook geven. Het 'cadeautje' om ieder een eigen boodschap te geven. 


Naast mijn werk als Luisterkindwerker, heb ik een eigen logopediepraktijk. Ik zie hierdoor heel veel kinderen. Sommige kinderen, maar ook hun ouders worstelen met dagelijkse uiteenlopende dingen. Hierdoor is geen vraag (te) gek. Een afstemming kan veel helderheid en inzichten geven in gedrag dat je niet direct kunt plaatsen, of net die bevestiging geven die je nodig had.


Liefs, Esther


Stel je vragen:

info@estheralders.nl

Mini-afstemmingen

Zo nu en dan geef ik mini-afstemmingen weg.

Een mini-afstemming is een liefdevolle, korte boodschap van een paar zinnen waarin staat waar op dit moment bij jou de aandacht naar toe mag.

Het laat je kennismaken met Luisterkind en het is een cadeautje voor jezelf!

Hou mijn facebookpagina in de gaten om te zien wanneer ik een  mini-afstemming-actie geef.

De luisterkindmethode is ontwikkeld door Diana Hendriks

unsplash